We zijn er! Compleet gesloopt, want op het moment van schrijven is het in Nederland 6.40 uur. Dat betekent dat we al meer dan 24 uur wakker zijn.

Onze eerste vlucht verliep helemaal volgens programma en de overstap op Chicago ging ook zoals het moest. Helaas was de tweede vlucht niet zo’n pretje. We vertrokken te laat, het was snikheet en we zaten heel krapjes. Uiteraard speelde het ook mee dat we al redelijk moe aan het worden waren.

Na een harde landing hebben we onze bagage gepakt, het thuisfront gerustgesteld en zijn we onze huurauto gaan ophalen. Dit was allemaal goed geregeld. Een shuttle bracht ons naar de plek waar alle rent-a-car bedrijven zitten. De komende weken hebben we een mooie grijze Jeep tot onze beschikking. Wel even wennen hoor toen ik (Danielle) achter het stuur kroop. Zoveel rijbanen, lichtjes en indrukken. We reden dan ook niet in één keer goed naar het hotel.


Maar inmiddels hebben we gedoucht en is het tijd om ons bedje op te zoeken. Voor Las Vegas begrippen vroeg, haha. Het hotel is prima, het zwembad zag er verleidelijk uit en Fremont Street Experience zit om de hoek. Dus morgen fit wakker worden en er een mooie dag van maken. (We hebben geen WiFi op de kamer, dus bericht de volgende ochtend geplaatst)

Hotel: Oasis at Goldspike
Temperatuur: hot hot hot +40 graden