Vanmorgen zijn we in alle vroegte richting Bryce Canyon National Park vertrokken. We vonden al snel een plekje op Sunset Campground midden in het bos. Klinkt leuk hè? Maar helaas hebben we gezelschap van wespen en brutale eekhoorntjes die het brood zo van je bord eten.

Nadat we de tent hadden opgezet zijn we het park in gegaan. Het plan was om een combinatie van de Queens Garden en Navajo Loop trail te lopen. Het laatste stukje was even pittig, maar het is ons gelukt. De prachtige uitzichten en wisselende weersomstandigheden zorgden voor heel veel ‘oehhh’ en ‘waauw’ momentjes.

Na de trail zijn we naar het Rainbow View point gereden om de Canyon van bovenaf nogmaals te bewonderen. Soms wisten we niet meer waar we kijken moesten. Inmiddels hadden we trek gekregen. Het was eigenlijk net te laat voor lunch en te vroeg voor avond eten. Maar een cheese burger met huisgemaakte friet ging er wel in!

Met goed gevulde buikjes zitten we nu even heel (on)gezellig op een bankje bij Ruby’s Inn te internetten. De foto’s van het fototoestel bewaren we eerst voor thuis. Jullie moeten het doen met de iPhone foto’s, maar dat is denk ik ook geen straf?